Baráti motorozással emlékeztünk Lénárt Gézára

DSCN8404Az elmúlt hétvégén 6. alkalommal rendeztünk baráti motorozást Lénárt Géza motoros barátunk emlékére.

Géza 2003-tól kezdődően szervezte a gyulai krosszos életet, egyesületet alapított a versenyzőknek, valamint a Gyulaváriban található krosszpálya kialakítása is hozzá köthető. 2008-ban hunyt el autóbalesetben, azóta minden évben baráti motorozással emlékeznek rá a gyulai és környékbeli motorosok. A délelőtti szabad motorozás után virágot és koszorút helyeztünk el Géza emléktáblájánál, majd az 50 motoros tiszteletkörrel emlékezett meg róla.

Délután három csoportra osztva motoroztak a nagyok, mellettük pedig néhány gyerkőc is megmutatta motoros tudását. Szerencsére az idő is kedvezett a motorozásnak, igazi nyári meleg volt. Bár szombaton locsoltunk a pályán, vasárnap délután már igencsak porolt, de ezt leszámítva, bízunk benne, hogy mindenki jót motorozott és jól érezte magát.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, akik az előkészületben, illetve tegnap a pályán és pálya mellett segítettek nekik pedig a segítséget!

DSCN8400 DSCN8622

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>