Csapatbajnokság, Kőszárhegy – Gyulai MRT eredmények

Ahogy minden évben, a motokrossz versenyszezont idén is a Csapatbajnoki zárta, aminek ez alkalommal Kőszárhegy adott otthont október 19-én. Ebben az évben először indult csapat a Gyulai Motoros Racing Team színeiben.

A háromfős csapatok élsportba és tömegsportba nevezhettek, ezeken belül külön voltak Mx1-es, Mx2-es és Open kategóriák. Tömegsportban a három kategória együtt indult, és nem a kategórián belül elért eredmény, hanem a futamban szerzett pozíció számított a végeredménynél. Most is két futamot kellett teljesíteniük a motorosoknak, így a csapatnak összesen hat eredménye volt, amiből a legrosszabbat “eldobhatták”, vagyis azt nem vették figyelembe a végeredménynél. A versenyzők annyi pontot kaptak, amilyen helyezést elértek a futamban, így az összesítésben minél kevesebb pontja volt egy csapatnak, annál előrébb végzett.

Hrabovszki Martin

A Gyulai MRT csapatának tagjai Hrabovszki Martin, ifj. Gyepes Mihály és Polgár Gergely voltak. A délután folyamán kiegyensúlyozottan teljesítettek a fiúk, közel hasonló eredményeket hoztak a két futamban. Hrabovszki Martin az első futamban 19. helyen végzett, a másodikban két helyet javított és 17. lett.

Gyepes Mihály

Ifj. Gyepes Mihálynak nem volt sima az első futam, a motor hátsó kereke fennakadt az egyik dupla ugrón és bukott, 32. helyen ért célba. A másodikban szerencsére már nem volt esés, itt 27. lett.

Polgár Gergely

Polgár Gergely az első futamban a 13. helyet szerezte meg, a másodikban ő is tudott pozíciót javítani és a 12. helyen végzett. A fiúk így összesen 88 pontot szereztek, amivel a csapat 7. helyen zárt a Csapatbajnokságon.

Fotók: GS Photodesign; Varga Zoltán, mxfoto.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>