I. Gyulai Extrém Hétvége október 3-án és 4-én

extremhetvege_plakat

Te is bírod, ha egekbe szökik az adrenalin? :D Netán Te is valamilyen extrém sportot űzöl?
Akkor gyere, és nézd meg egy hétvégébe sűrítve a gyulai extrém sportok legjavát, sőt, nevezz be Te is! ;)

Szombaton 9 órától a gyulai Gokart pályán egy őrületes gokart versennyel várunk. Ha Neked is kisujjadban van a vezetés, és sokszor bosszankodsz, ha mások nem a gázpedált nyomják előtted az úton, akkor itt a helyed, ahol most büntetlenül mindenkinek letolhatsz az útról. :) Na persze, csak szigorúan fair körülmények között… :D A versennyel és nevezéssel kapcsolatos infók hamarosan itt és a Gokart pálya Facebook-oldalán és honlapján:
https://www.facebook.com/Gokart-pálya-137033799703023/timeline/
www.gyularing.hu

Szombaton 13 órától a gyulai salakmotorpályán folytatjuk, ahol egy nyílt nap és szabad edzés keretében közelebb kerülhetünk a vaspapucsosokhoz, mint bármikor korábban. A hazai salakmotorosokat ezúttal nem csak a pálya mellől csodálhatjuk majd, de a depóba is be lehet majd menni, ahol betekintést nyerhetünk a háttérmunkákba, előkészületekbe és szerelésekbe is, sőt a gyerkőcök rá is ülhetnek majd egy-egy salakmotorra. Csak győzzék majd a szülők leszállítani őket róla…:D
A salakmotor edzés ingyenesen megtekinthető.

Vasárnap a mountain bike-é és a motokrosszé lesz a főszerep a gyulavári krosszpályán.

Reggel 7 órától 9 óráig várjuk a nevezéseket a MTB versenyre.
Két kategóriában lehet indulni: aki egy “lazább” tekerésre vágyik, annak ott a 22 km-es amatőr kategória, aki viszont igazi harcos típus és vérbeli küzdelmet szeretne, annak irány a 44 km-es profi kategória. A mezőny 10 órakor rajtol el a krosszpályáról, és 1, 2, 3, 16 óra múlva oda érkeznek vissza a célba. Ne aggódjatok, mindenkit megvárunk. :) ))
A nevezési díj mindkét kategóriába 1.500 Ft/fő, ami a versenyzők részére tartalmaz egy ebédet.
Kérjük, a nevezési szándékot jelezzétek előre a következő elérhetőségeken, ahol informálódhattok is: gyulabringa@gmail.com, 0630/5484-260.

Vasárnap 7 és 9 óra között lehet majd nevezni a Kelet Kupa motokrossz versenysorozat gyulai fordulójába is. Az “A” kategóriába a már rutinos versenyzőket, B kategóriába az amatőr motorosokat, C kategóriába a hobbi szinten motorozókat, a Senior kategóriába pedig a 40 év felettieket várjuk. Igény szerint indítunk a gyerkőcöknek 50, 65, 85 köbcentis kategóriát.
Az edzések 9 órakor kezdődnek, 11:45-kor egy tiszteletkörrel emlékezünk Lénárt Gézára, majd utána 12 órától indulnak a futamok. A délután zárásaként 16:30-tól indítunk egy Gyula Bajnoka amatőr bulifutamot.
A motokrossz versenyre a belépő 1.000 Ft.

Nagyon sok szeretettel várunk minden programra minden érdeklődőt és versenyzőt!!!:))) Garantáltan nem fogtok unatkozni ezen a hétvégén. ;)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>