Országos Bajnokság és Tömegsport Kupa, Ács – Gyulai MRT eredmények

OB_Nyáregyháza

Az elmúlt hétvégén, vasárnap Ácson rendezték az Országos Bajnokság és Tömegsport Kupa idei utolsó fordulóját.

Polgár Gergely Supersenior kategóriában az első futamban nem okozott meglepetést, 1. helyen ért célba, a másodikban viszont Szekeres Sándor bizonyult jobbnak, így Gergely itt már csak 2. tudott lenni, ezzel összetettben is 2. helyen végzett. A korábbi bajnoki fordulókon viszont elég pontelőnyre tett szert, így idén is megnyerte a bajnokság Supersenior kategóriáját. Hrabovszki Martin Tömegsport Mx1 kategóriában az első futamban hozta a formáját és jól szerepelt, 4. helyen zárta a futamot, a másodikban viszont már kevésbé volt szerencsés, az első helyről bukott, kificamodott a válla, és így már nem tudott visszaülni a motorra és befejezni a futamot. Összetettben így 8. lett.

Béres Szabolcs sem volt szerencsés legutóbbi motorozásakor. Még szeptember végén, az esztergomi pályán, edzésen bukott és kórházba került. Reméljük, mielőbb meggyógyul és kiengedik.

Gergelynek gratulálunk, Martinnak és Szabinak pedig jobbulást kívánunk!

A versenyszezont idén is a csapatbajnoki forduló zárja majd, amit október 19-én, Kőszárhegyen rendeznek.

Fotó: Gémesi Balázs (Országos Bajnokság 2014. Nyáregyháza)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>